Ledpanelen

Ben je op zoek naar hoogwaardige ledpanelen? Bij Veluws Licht vind je een uitgebreid assortiment aan ledpanelen die werkruimtes niet alleen efficiënter verlichten, maar ook een moderne uitstraling geven. Onze ledpanelen staan bekend om hun superieure lichtkwaliteit en duurzaamheid, waardoor ze een slimme investering zijn voor elk bedrijf.

De verschillende ledpanelen die we als bedrijf verkopen

Als verlichtingsbedrijf bieden wij ledpanelen aan die de perfecte vervanging zijn voor conventionele tl-armaturen van 4x14w of 4x18w. Deze efficiënte lichtoplossingen zijn niet alleen eenvoudig te installeren met een eurostekker en 1,5 meter snoer, maar bieden ook flexibiliteit in montage. Of je nu kiest voor standaardmontage in het systeemplafond of voor bevestiging aan het plafond met een pendelset of opbouwframe, onze ledpanelen met diverse UGR-waardes en lichtkleuren passen perfect bij jouw behoeften. Bekijk gerust een aantal van onze projecten voor een impressie.

Flat LED panelen

Krachtig 28W led paneel met hoge lumen output (3000K 125 Lm/W, 4000K 130Lm/W). Het flat led paneel heeft een witte aluminium rand en valt prachtig weg in systeemplafonds.

UGR <19 Flat LED panelen

Het UGR19 flat led panel bevat een prismatische afschermingsplaat met een speciale techniek dat resulteert in een lage verblindingswaarde (UGR<19). Dankzij de lage UGR-waarde zorgt het led paneel voor een zeer egale en comfortabele verlichting van de ruimte en leent het armatuur zich in het bijzonder voor toepassingen in kantoorruimtes en klaslokalen.

Back-lit panelen

Back-lit led paneel met opalen afschermingsplaat (UGR<22). De leds zijn gemonteerd op de achterkant van het paneel, hierdoor is een LGP-diffuser niet nodig en gaat er minder licht verloren.

Edge LED panelen

Dit innovatieve en stijlvolle led paneel onderscheidt zich vanwege zijn unieke design. De krachtige leds stralen het licht gelijkmatig vanuit de randen naar beneden, hierdoor is dit paneel een echte eye catcher met moderne uitstraling.

Vraag een offerte aan

Wil je ledpanelen kopen bij een gespecialiseerd bedrijf? Wacht niet langer en vraag een offerte aan door contact met ons op te nemen. Ons team van experts staat klaar om je te voorzien van de beste industriële ledverlichting en verlichting voor klaslokalen en kantoorruimtes om jouw specifieke behoeften te vervullen. Investeren in kwalitatieve ledpanelen betekent een stap voorwaarts in duurzaamheid en energie-efficiëntie.

lichtoplossing