LED Panelen

LED Panelen zijn de ideale vervanger voor conventionele TL armaturen van 4x14w of 4x18w. Onze LED panelen zijn eenvoudig te installeren en altijd voorzien van een eurostekker met 1,5 meter snoer. Naast de standaardmontage in het systeemplafond kun je er ook voor kiezen om de LED panelen aan het plafond te monteren met behulp van een pendelset of een opbouwframe. 

Hieronder een selectie van onze LED panelen met verschillende UGR waardes en lichtkleuren.

Flat LED panelen

Krachtig 28W led paneel met hoge lumen output (3000K 125 Lm/W, 4000K 130Lm/W). Het flat led paneel heeft een witte aluminium rand en valt prachtig weg in systeemplafonds.

UGR <19 Flat LED panelen

Het UGR19 flat led panel bevat een prismatische afschermingsplaat met een speciale techniek dat resulteert in een lage verblindingswaarde (UGR<19). Dankzij de lage UGR-waarde zorgt het led paneel voor een zeer egale en comfortabele verlichting van de ruimte en leent het armatuur zich in het bijzonder voor toepassingen in kantoorruimtes en klaslokalen.

Back-lit panelen

Back-lit led paneel met opalen afschermingsplaat (UGR<22). De leds zijn gemonteerd op de achterkant van het paneel, hierdoor is een LGP-diffuser niet nodig en gaat er minder licht verloren.

Edge LED panelen

Dit innovatieve en stijlvolle led paneel onderscheidt zich vanwege zijn unieke design. De krachtige leds stralen het licht gelijkmatig vanuit de randen naar beneden, hierdoor is dit paneel een echte eye catcher met moderne uitstraling.