Lichtlijnen

Lichtlijnen spelen een belangrijke rol in het creëren van een optimale verlichtingservaring, of het nu gaat om kantoorruimtes, winkels, of industriële omgevingen. Veluws Licht biedt diverse oplossingen aan die niet alleen energie-efficiënt zijn, maar ook een superieure lichtkwaliteit leveren. Met onze lichtlijnen, zoals een led-lichtlijn of een led-retrofit, kun je elke ruimte transformeren. Op deze manier zorg je voor een aangename werkomgeving en verhoog je de productiviteit. Zowel de retrofitlijnverlichting als de normale lijnverlichting zijn ontworpen om eenvoudig geïnstalleerd te worden, waardoor je snel kunt genieten van verbeterde lichtomstandigheden met minimale onderbreking van de dagelijkse activiteiten.

Lichtlijnen voor nieuwe en bestaande systemen

De Kristal led-lichtlijn en de Kristal led-retrofit vormen de kern van onze lichtlijnen en retrofitverlichting voor nieuwe en bestaande systemen. Deze efficiënte lichtoplossingen zijn eenvoudig te bevestigen in de basisrail en uitgerust met een Osram-flash free dip-switch led driver en leds met een hoge lumen output (160 Lm/w). Dit maakt deze lichtlijnen ideaal voor onder andere magazijnverlichting. De Kristal led-lichtlijn en de Kristal led-retrofit bieden een lange levensduur met een LB-waarde van L90 B50 bij 50.000 uur. De Kristal led-retrofit is beschikbaar in een lichtkleur van 3000 tot 6500 kelvin en diverse gradenbundels (30° 60° 90°, 120° of symmetrisch). Met toegevoegde functies zoals sensortechnieken, noodunit en dimbare systemen zoals 1-10V / DALI (2.0), is onze retrofitlijnverlichting en andere lijnverlichting veelzijdig inzetbaar voor elk project. Voor uitbreide systemen is een 8-aderig Trunk-systeem leverbaar, wat de veelzijdigheid en aanpasbaarheid van onze lichtlijnen verder verhoogt.

Kristal LED lichtlijn

De Kristal LED Lichtlijn is een lichtlijnsysteem voor nieuwe toepassingen. De wit gelakte basisrail is leverbaar in 1,5 of 3m en gemakkelijk in elkaar te schuiven voor een snelle montage.

Kristal LED retrofit

De Kristal Retrofit maakt het mogelijk om bestaande lichtlijnsystemen te voorzien van led verlichting. De retrofit led module kan plug & play in het bestaande lichtlijnsysteem worden geklikt.

Koop jouw led-lichtlijn of led-retrofit bij ons

Lichtlijnen, inclusief retrofitlijnverlichting, zijn een belangrijk onderdeel van het aanbod van ons verlichtingsbedrijf. Of je nu op zoek bent naar een volledig nieuwe led-lichtlijn of een led-retrofit om bestaande verlichting te upgraden, ons brede assortiment biedt de perfecte oplossing voor elke behoefte. Vraag eenvoudig een offerte aan door contact met ons op te nemen. Bekijk gerust onze projecten vooraf voor een impressie van de mogelijkheden die onze lichtlijnen kunnen bieden.

lichtoplossing