Lichtplannen en advies

Bij Veluws Licht kun je terecht voor een gedegen, passend, energiezuinig en duurzaam advies, vertaald in een helder en op maat gemaakt lichtplan in 3D inclusief de levering van de gewenste verlichtingsarmaturen. Indien gewenst, komen we op locatie om in gesprek te gaan met jouw (eind)klant. Zo zorgen we ervoor dat het lichtplan perfect aansluit bij de specifieke behoeften en wensen van het bedrijf, of het nu gaat om een nieuw project of het upgraden van bestaande verlichting. Onze expertise stelt ons in staat om elk concept om te zetten in een visueel en functioneel lichtplan dat de sfeer en uitstraling van de ruimte versterkt.

Ons bedrijf voorziet je graag van advies over een passend lichtplan

Met onze totaaloplossing gaat onze service tot ver achter de voordeur. Wij staan voor ‘Total cost of ownership’! Een school, verzorgingshuis, horeca, industrie, bedrijfshal, winkelpand, luxe woonhuis, magazijn of kantoortuin; elk pand en elke ruimte heeft zijn eigen lichtbehoefte. Wij weten wat er nodig is. Door onze jarenlange ervaring in het opstellen en uitvoeren van lichtplannen voor de meest uiteenlopende projecten kunnen we als bedrijf jou van het beste advies en het meest passende lichtplan voorzien. Omdat we een compleet pakket aanbieden, kunnen we jou precies bieden wat je nodig hebt. Daarnaast hebben we een grote eigen voorraad energiezuinige oplossingen en leveren we dus snel. Bekijk gerust ons assortiment met lichtlijnen en andere ledverlichting.

Neem contact met ons op voor verlichtingsadvies

Of jouw klant nu streeft naar een sfeervolle ambiance, optimale werkverlichting of een duurzame oplossing, het team van ons verlichtingsbedrijf zet zich in om jouw visie te realiseren met een professioneel en doordacht lichtplan. Neem contact met ons bedrijf op wanneer je advies wenst voor een lichtplan. Onze deskundigen staan klaar om je te voorzien van een persoonlijk verlichtingsadvies, afgestemd op deze unieke situatie. Bekijk gerust onze projecten vooraf om te zien wat we al gerealiseerd hebben en laat je inspireren door de mogelijkheden die onze lichtplannen bieden.