Waterdichte armaturen

Waterdichte armaturen die geschikt zijn voor elke omgeving vind je bij Veluws Licht. Ons assortiment omvat hoogwaardige, duurzame en betrouwbare waterdichte armaturen die zijn ontworpen om aan de meest veeleisende omstandigheden te voldoen. Of het nu gaat om industriële toepassingen of vochtige binnenruimtes, onze producten bieden de oplossing die je nodig hebt.

Waterdichte en stofdichte armaturen voor diverse toepassingen

Onze selectie van waterdichte en stofdichte armaturen is speciaal ontworpen om een breed scala aan toepassingen te ondersteunen. Van de robuuste Moeflon-led, de veelzijdige led plafonnière tot de krachtige High Bay PowerSwitch; elk van onze producten is ontworpen om te presteren in uitdagende omgevingen. Deze waterdichte armaturen zijn perfect voor gebruik in parkeerplaatsen, portieken van appartementencomplexen, opslagruimtes en zelfs als magazijnverlichting. Onze efficiënte lichtoplossingen garanderen een veilige en goed verlichte omgeving, ongeacht de locatie.

Moeflon LED

De Moeflon LED is een IP66 water en stofdicht LED armatuur. De robuuste behuizing is gemaakt van slagvast (IK10) wit polycarbonaat met opalen afscherming.

LED Plafonnière

Veelzijdige led plafonnière 16W met zwarte of witte behuizing, opalen afscherming en CCT kleurenswitch.

LED High Bay powerswitch

De led high bay powerswitch heeft een speciaal ontworpen behuizing (IP65) waarbij de luchtstroom door het midden en de buitenranden wordt aangevoerd.

LED High Bay powerswitch sensor

De Sensor led high bay powerswitch heeft een speciaal ontworpen behuizing (IP65) waarbij de luchtstroom door het midden en de buitenranden wordt aangevoerd.

Vraag een offerte aan voor passende armaturen

Wanneer je betrouwbare waterdichte armaturen wilt kopen doe je dat eenvoudig bij ons verlichtingsbedrijf. Met ons uitgebreide assortiment zorgen wij ervoor dat je de kwaliteit en duurzaamheid krijgt die je verwacht. Vraag een offerte aan door contact met ons op te nemen. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen aan die afgestemd zijn op jouw specifieke behoeften en voorkeuren. Bekijk van tevoren onze projecten voor een impressie.

lichtoplossing