LED High Bay powerswitch sensor

De Sensor led high bay powerswitch heeft een speciaal ontworpen behuizing (IP65) waarbij de luchtstroom door het midden en de buitenranden wordt aangevoerd. De luchtcirculatie zorgt voor een optimale koeling van de Samsung leds LM283B+ en led driver. Hierdoor kunnen de leds (CRI>80) worden aangestuurd tot een efficiëntie van maar liefst 170Lm/W en wordt een lumen behoud van L90 >52.000 branduren gerealiseerd.

De geavanceerde microwave sensor kan eenvoudig in de led high bay worden geschroefd en communiceert met de led driver via het 1-10V dim aansturingssysteem. De microwave sensor is beschikbaar in twee types; te bedienen via een afstandsbediening of via Bluetooth (Sigmesh). Zie de volgende pagina voor de mogelijkheden van de sensor.

De flash-free 1-10V dimbare LiFud led driver is met een wattage switch in te stellen op 90/120/150W. Tevens kan een specifieke wattage (bijv. 105W) worden ingesteld met de dimknop in de driver. Het armatuur kan eenvoudig worden opgehangen middels de haak aan de bovenkant van de behuizing en wordt geleverd incl. 1 meter snoer zonder stekker. Er zijn verschillende opties leverbaar als lenzen, reflectoren, noodunits en montagebeugels.