Over ons

Joep Bemelmans

Joep Bemelmans is eigenaar van Veluws Licht. ‘Met meer dan 10 jaar ervaring in verlichting ken ik de markt op mijn duimpje. Ik bezocht vele lichtfabrieken over de hele wereld en volg de ontwikkeling van het productieproces op de voet. Altijd ben ik op zoek naar de vraag uit de markt. Waar loopt men tegen aan, wat is daarvoor nodig en wat kan ik daar aan bijdragen?

Mede daarom startte ik op 1 februari 2023 met Veluws Licht. Ik wil bijdragen aan de energietransitie. Vanuit mijn probleemoplossend vermogen zie ik altijd kansen en mogelijkheden. Ik verkoop niet zomaar nee. Innovatie vind ik belangrijk en ik wil daar voor mijn opdrachtgevers een steentje aan bijdragen. De Veluwe is mijn terrein. Daar laat ik graag iedereen ‘shinen!’

Op de momenten dat Joep niet bezig is met verlichting is hij te vinden op de padel- of tennisbaan in Apeldoorn. Om te ontspannen gaat hij graag uit eten met vrienden. Het moge duidelijk zijn; niet alleen in zijn werk, maar ook in zijn vrije tijd houdt Joep er van op een positieve manier bij te dragen aan een goede sfeer!