Noodverlichting voor een bedrijfspand

Bij Veluws Licht begrijpen we het belang van noodverlichting voor een bedrijfspand. In geval van een calamiteit is het belangrijk dat pandeigenaren of personeel veilig het gebouw kunnen verlaten zonder dat er gevaarlijke situaties ontstaan. Ons assortiment aan noodverlichting biedt voor iedere situatie een oplossing, waarbij veiligheid en betrouwbaarheid voorop staan.

Noodverlichting voor een bedrijfspand in ons assortiment

Ben je op zoek naar noodverlichting voor een bedrijfspand, dan bieden wij twee typen verlichting aan: noodverlichting en antipaniekverlichting. Deze staan ook wel bekend als vluchtroute-aanduiding en vluchtwegverlichting Onze waterdichte armaturen, met een witte kunststofbehuizing met of zonder onderhangende kap van plexiglas, zijn specifiek ontworpen om in deze behoeften te voorzien. Als verlichtingsbedrijf zijn we er trots op dat we producten kunnen aanbieden die voldoen aan de technische eisen en passen in elke bedrijfsomgeving.

Bulkhead LED noodverlichting

Dit veelzijdige, waterdichte (IP65) opbouw noodverlichtingsarmatuur heeft een witte behuizing en een heldere, slagvaste (IK08) polycarbonaat kap. Zonder gebruik van pictogrammen is het armatuur toe te passen als anti-paniek noodverlichting of portiekverlichting.

Inbouw LED noodverlichting

De Recessed inbouw led noodverlichting met witte kunststof behuizing en onderhangende plaat van plexiglas is dubbelzijdig leesbaar. Het armatuur wordt geleverd inclusief pictogramplaten man pijl links, rechts, boven en witte blindplaat (zichtbereik 28m).

Opbouw LED noodverlichting

Surface opbouw led noodverlichtingsarmatuur met witte kunststof behuizing. De onderhangende plexiplaat 90° kantelbaar, hierdoor kan het armatuur aan zowel de wand en het plafond worden bevestigd.

Vraag een offerte aan voor noodverlichting

Wij zijn jouw partner voor alle verlichtingsuitdagingen, met een focus op veiligheid en duurzaamheid. Wil je noodverlichting voor jouw bedrijfspand kopen, dan doe je dit eenvoudig bij ons. Ben je daarnaast op zoek naar andere industriële ledverlichting? Wij geven je graag advies voor een compleet lichtplan dat past bij jouw specifieke wensen en behoeften. Neem contact met ons op of vraag een offerte aan. Wij staan klaar om je te ondersteunen met hoogwaardige verlichtingsoplossingen die bijdragen aan de veiligheid en efficiëntie van jouw bedrijfsomgeving.

lichtoplossing