Led-downlight

Bij Veluws Licht streven we ernaar om met ons led-downlight niet alleen efficiëntie en duurzaamheid te bieden, maar ook een moderne uitstraling aan elke ruimte toe te voegen. Led-downlights zijn er in verschillende varianten, zowel inbouw in het plafond als opbouw tegen het plafond aan. Met verschillende UGR-waardes en lichtkleuren hebben wij voor elk kantoor, ziekenhuis, winkel en vele andere toepassingen altijd de geschikte oplossing.

Een led-downlight kopen voor een moderne afwerking

Wanneer u op zoek bent naar een moderne afwerking van uw interieur, biedt een led-downlight met een witte of zwarte aluminiumbehuizing de perfecte oplossing. Deze stijlvolle opties passen in elk ontwerp en verbeteren de algehele uitstraling van uw ruimte. Bovendien bieden we verschillende lichtkleuren aan om de ideale ambiance voor elke gelegenheid te creëren. Onze led-downlights zijn uitgerust met een spiegelreflector voor optimale lichtverspreiding. Dit, samen met ons assortiment aan onder andere ledpanelen, zorgt ervoor dat u bij ons terechtkunt voor elke efficiënte lichtoplossing die u nodig heeft.

Slim LED downlight

Slim led downlight met aluminium behuizing en witte rand. Het strakke design en ultra platte behuizing maken deze inbouw led downlight veelzijdig toepasbaar.

Reflector CCT LED downlight

De veelzijdige inbouw Reflector CCT led downlight met witte of zwarte aluminium behuizing beschikt over drie lichtkleuren (3000, 4000 en 6000K).

Opal CCT LED downlight

De veelzijdige inbouw Opal CCT led downlight met witte aluminium behuizing, spiegelreflector en opalen afscherming beschikt over drie lichtkleuren (3000, 4000 en 6000K).

Gimbal LED downlight

De Gimbal kantelbare led downlight met compacte behuizing wordt geleverd met een multifunctionele flash-free dip switch led driver (instelbare wattage van 20 tot 32 watt).

Vraag een offerte aan

Wilt u een led-downlight kopen bij een ervaren verlichtingsbedrijf? Wacht niet langer en vraag een offerte aan door contact met ons op te nemen. Bij ons kunt u rekenen op maatwerk advies en ondersteuning om de perfecte verlichtingsoplossing voor uw project te vinden. Bekijk gerust van onze projecten voor een impressie van wat een led downlight voor uw ruimte kan betekenen.

lichtoplossing