Efficiënte lichtoplossingen

Efficiënte lichtoplossingen voor bedrijven en andere panden vind je bij Veluws Licht. De juiste verlichting is niet alleen energie-efficiënt, maar verbetert ook de productiviteit en het welzijn van medewerkers in elke ruimte. Dankzij onze efficiënte lichtoplossingen kunnen wij voldoen aan de wensen die jouw (eind)klanten, zoals installateurs en eigenaren van productiehallen, hebben.

Heb je interesse of wil je meer informatie?

Duurzame verlichtingsleverancier

Compleet verlichtingspakket

Grote eigen voorraad

Wij bieden diverse efficiënte lichtoplossingen voor de zakelijke markt

We beschikken over een ruim assortiment aan efficiënte lichtoplossingen voor diverse ondernemingen. Wat onze verlichting echt efficiënt maakt, is de mogelijkheid om lichtniveaus aan te passen. Dankzij moderne regelsystemen kun je de verlichting precies afstemmen op de vereisten van verschillende werkgebieden. Bovendien hebben ze een lange levensduur, waardoor je minder vaak lampen hoeft te vervangen, wat niet alleen geld bespaart, maar ook het milieu ontziet. Hieronder zie je enkele soorten verlichting die we als bedrijf aanbieden:

Elk van deze opties is zorgvuldig geselecteerd om te voldoen aan de standaarden van duurzaamheid, efficiëntie en functionaliteit. We maken, indien je dit wenst, een compleet lichtplan op maat, afgestemd op de unieke eisen en wensen van jouw (eind)klant. Hiervoor komen we graag op locatie langs om de mogelijkheden te bekijken en bieden we passend advies.

Recent gerealiseerde projecten

Ontdek de mogelijkheden bij ons

De juiste verlichting kiezen kan een uitdaging zijn, maar wij staan klaar om je hierbij te helpen. We bieden een compleet pakket aan, van een 3D-plan tot de levering van de gewenste verlichtingsarmaturen. In heel Nederland is ons lichtpakket te verkrijgen via de lichtspecialist en de technische groothandel. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

lichtoplossing

Contact opnemen met Veluws Licht

Laat hieronder je contactgegevens achter en je vraag en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

veluws-licht_catalogus

Heeft u interesse in onze catalogus? Download deze hier gratis