Energiezuinige lichtoplossingen

Energiezuinige lichtoplossingen zijn belangrijk voor elke onderneming die streeft naar vermindering van operationele kosten en verlaging van de ecologische voetafdruk. Veluws Licht is trots op het aanbod lichtoplossingen die niet alleen zorgen voor een optimale verlichting, maar ook significant bijdragen aan energiebesparing.

Heb je interesse of wil je meer informatie?

Duurzame verlichtingsleverancier

Compleet verlichtingspakket

Grote eigen voorraad

Energiezuinige lichtoplossingen in verschillende varianten

Als gespecialiseerd verlichtingsbedrijf bieden we een breed scala aan energiezuinige lichtoplossingen aan in verschillende varianten, geschikt voor diverse toepassingen. Onze led-downlights zijn een populair onderdeel van ons assortiment, deze zijn ideaal voor kantoren, receptieruimtes en conferentiezalen. Onze industriële ledverlichting is daarentegen ideaal voor magazijnen, productiehallen en andere grote commerciële ruimtes. Wij begrijpen dat elke ruimte uniek is, en daarom kunnen we, indien gewenst, een compleet lichtplan opstellen dat volledig is afgestemd op jouw specifieke behoeften en voorkeuren.

Recent gerealiseerde projecten

Koop jouw verlichting bij ons

Ontdek onze energiezuinige lichtoplossingen en maak de overstap naar een duurzamere en kostenefficiëntere verlichting voor jouw bedrijf. Bekijk ons uitgebreide assortiment online en krijg een indruk van de kwaliteit en veelzijdigheid die we te bieden hebben. Schroom niet om contact met ons op te nemen voor een offerte en advies op maat. Samen zorgen we ervoor dat jouw onderneming voorzien wordt van de beste energiezuinige lichtoplossingen op de markt, afgestemd op jouw behoeften en budget.

lichtoplossing

Contact opnemen met Veluws Licht

Laat hieronder je contactgegevens achter en je vraag en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

veluws-licht_catalogus

Heeft u interesse in onze catalogus? Download deze hier gratis